Wie ben ik

Mijn naam is Corine Werner. Ik ben 48 jaar oud, ik woon met mijn 2 kinderen in Utrecht (Leidsche Rijn). Na een drukke periode in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging om meer balans en rust te brengen bij mijzelf en mijn gezin. Ik ben gestart met School of Life (www.schooloflife.nl). Met veel plezier heb ik een intensief traject doorlopen van vier jaar plus een stageperiode waardoor ik mijzelf nu levenstherapeut mag noemen.

Naast School Of Life heb ik in 2012 mijn HBO Medische Basis afgerond aan de Hogeschool voor Homeopathie in Amersfoort.
In datzelfde jaar heb ik een cursus DSM IV gevolgd en succesvol afgerond.

Mijn passie om mensen te helpen speelt al mijn hele leven een rol. Het fascineert mij om mezelf te verdiepen in de materie wat er omgaat in een mens en het gezin.
Graag wil ik met iedereen delen wat ik de afgelopen jaren zelf allemaal heb mogen ervaren en gun ik iedereen het vertrouwen dat het goed is zoals het is. Doe dingen in je leven bewust en maak je keuzes, in verbinding met jezelf.

 

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Corine Werner. Ik ben 48 jaar oud en met mijn 2 kinderen in Utrecht (Leidsche Rijn). Na een drukke periode in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar een uitdaging om meer balans en rust te brengen bij mijzelf en mijn gezin. Ik ben gestart met School of Life (www.schooloflife.nl). Met veel plezier heb ik een intensief traject doorlopen van vier jaar plus een stageperiode waardoor ik mijzelf nu levenstherapeut mag noemen.

Naast School Of Life heb ik in 2012 mijn HBO Medische Basis afgerond aan de Hogeschool voor Homeopathie in Amersfoort.

In datzelfde jaar heb ik een cursus DSM IV gevolgd en succesvol afgerond.

Mijn passie om mensen te helpen speelt al mijn hele leven een rol. Het fascineert mij om mezelf te verdiepen in de materie wat er omgaat in een mens en het gezin.
Graag wil ik met iedereen delen wat ik de afgelopen jaren zelf allemaal heb mogen ervaren en gun ik iedereen het vertrouwen dat het goed is zoals het is. Doe dingen in je leven bewust en maak je keuzes, in verbinding met jezelf.

Corine Werner | Website laten maken door Synergy Webdesign