Mijn Praktijk

Heb je behoefte aan meer ontspanning en balans in je leven? Of zou je beter willen functioneren en meer voldoening uit je leven willen halen. Is het tijd voor een volgende stap in je leven, een leven met meer passie en plezier in zowel je werk als in je relatie. Wil je beter omgaan met verandering of verlies van je baan, huis of relatie, met problemen met kinderen, zorg voor ouders, met ziekte en verlies? Maak dan een afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek.

Hoe gaat het in zijn werk

Je neemt contact met mij op via email of telefonisch. We maken dan een afspraak. Ik ben op verschillende dagdelen beschikbaar. Ook in de avonduren. Dus ook als je full time werkt, lukt het om een afspraak te maken.

De eerste kennismaking is al door de telefoon. Meestal geef je dan kort aan waarom je langs wilt komen. De intake (1e afspraak) duurt ongeveer 1 uur. Tijdens deze intake vullen we samen een uitgebreid vragenformulier in, waarin je achtergrond voor mij duidelijk wordt. We kunnen na dit gesprek en het invullen van het formulier beslissen of we samen verder gaan. Er moet van beide kanten een prettig gevoel van samenwerking zijn om tot goede sessies te komen.

De afspraken die volgen duren meestal een uur. Bij afronding van een sessie, maken we indien gewenst direct een nieuwe afspraak.

Tarief

Intake 50 Euro
Coaching 70 Euro

tarieven zijn excl. BTW

Helaas wordt het volledige tarief in rekening gebracht wanneer:

  • Er binnen 24 uur voor de sessie wordt afgezegd;
  • Je niet verschijnt;
  • Je te laat komt.

Heb je hierover vragen, neem dan contact met mij op via info@corinewerner.nl.

AGB-code:                   zorgverlener: 90060315

AGB-code:                   90100710

 

U ontvangt na afloop van de sessie een factuur.

Corine Werner | Website laten maken door Synergy Webdesign