Coaching

Wanneer je in je leven ergens in vastloopt of problemen ervaart, kan het heel prettig zijn als iemand je helpt en met je mee kijkt. Je een helpende hand geeft in het proces naar bewustwording en verandering. Wanneer je begrijpt waarin je vast zit, kun je andere keuzes maken en ontstaan er mogelijkheden om in oplossingen te denken.

Er zijn heel veel vormen en stijlen van coaching. De ene stijl is niet beter dan de andere, maar de ene past je wel beter in bepaalde situaties dan de andere. Zoek iemand die bij je past en waarmee je een klik hebt. Iemand die je vertrouwen geeft.

Ieder mensenleven is uniek. Het is boeiend, interessant, verrassend, plezierig, fijn, lastig en kleurrijk tegelijkertijd. Je hebt af en toe een medemens nodig die met je meekijkt.
Ik kijk met je mee en help je graag een eindje op weg.
Het opruimen van blokkades heeft een positieve uitwerking op je zelfvertrouwen.

Door coaching kan ik je helpen patronen te herkennen en te doorbreken. Over het algemeen zijn meerdere coachingsgesprekken nodig om effectief aan de slag te gaan met belemmerende patronen of overtuigingen. Vaak combineer ik de persoonlijke coaching met reading en healing.

Kindercoaching:

Veel ouders en opvoeders zijn op zoek naar hulp in de vorm van een coach of begeleider voor hun kind. Het gaat in deze tijd veelal om kinderen die thuis of op school vastlopen. Ook kinderen die hooggevoelig, begaafd of zelfs hoogbegaafd zijn.

Ook kan het gaan om kinderen die met moeite leren, of door hun gedrag laten zien dat er ‘iets’ anders moet. Dat kan zichtbaar worden door uitingen van agressie, pesten, woede, frustratie, stil en teruggetrokken gedrag. Bij coaching voor kinderen kun je denken aan:
gevoelige kinderen (HSP’s) , angstige kinderen, sombere kinderen, rouwverwerking, te veel “in het hoofd zitten”, kinderen met weinig zelfvertrouwen, leerproblemen, kinderen die gepest worden, boze kinderen, versterken sociale vaardigheden, bedplassen, slaapproblemen, gebrek aan concentratie, te gesloten kinderen, bij nachtmerries, verdrietige kinderen, faalangst.

Corine Werner | Website laten maken door Synergy Webdesign